Rakd össze az Álmaidat! - Az álom kiválasztása

ÁLMA LEHET BÁRKINEK, DE ELÉRNI CSAK KEVESEKNEK SIKERÜL! VAJON MIÉRT?


Az álmokra általában távoli, megfoghatatlan dologként tekintünk. "Majd megveszem, ha megnyerem a lottót." Ismerős?
Mi abban hiszünk - és ezért hoztuk létre azt az oldalt is -, hogy az álmok gondos tervezéssel elérhetőek. Nem varázslatról van szó, hanem arról, hogy a mindennapokban a kezünkön átfolyó pénzekből mindig csak egy kicsit félretéve egészen meglepő összeg jöhet össze emberi idő alatt. Sőt a kis megtakarítást ötvözve a kiemelkedő hozamokkal, már tényleg elérhetőek lesznek az álmok. Mi abban tudunk segíteni neked, hogy a havi megtakarításaid rendszeresek legyenek, és ne csábulj el menet közben.

HOGYAN VÁLASSZ ÁLMOT?


Álom lehet bármi, ami a szívednek kedves. Egy új játék a gyermekünknek holnap, egy új ház pár év múlva, vagy a nyugodt nyugdíjas évek a karrierünk végén. A fontos, hogy mindig jól mérjük fel, mikor van szükség rövid és hosszú távú tervezésre. Egy holnapi kiadáshoz már nincsen túl sok időnk a pénzügyeken gondolkodni, költeni kell. De mi a helyzet az évek múlva esedékes nagyobb kiadásokkal? Biztos vagy abban, hogy rendelkezésre áll majd egyben a megfelelő önerő, vagy az álomhoz szükséges pénzmennyiség?

Kollégáink készséggel segítenek neked álmod meghatározásában, és az odavezető út közös kijelölésében. Pontosítsd a fejben az elképzelést, és nézz utána röviden, hogy mennyi pénzt is fog igényelni az álmod tökéletes megvalósítására. Amint a cél megvan, már csak azt kell eldöntened, hogy mikor szeretnéd megvalósítani. Ezen infók alapján kollégáink segítenek neked kiszámolni, hogy mi szükséges álmod eléréséhez, és milyen, számodra akár eddig ismeretlen segítséget tudsz igénybe venni útközben, amikről lehet, hogy még nem is hallottál.

HOGYAN VALÓSÍTSD MEG AZ ÁLMOT?


Csodák nincsenek, egy nagy célhoz pontos tervezésre, és hosszú távú elköteleződésre van szükség. Mi biztosítjuk számodra a lehetőséget és a támogatást, hogy ezen az úton végig tudj menni.

Neked csak annyi a dolgod, hogy a személyes tanácsadóddal közösen kitűzött lépéseket megtedd. Minden hónapban fizesd be a közösen kitalált havi összeget megtakarítási számládra, és hagyd, hogy a profi befektetési szakemberek által kezelt alapokban fialjon a pénzed. Ha szereted a kockázatot, és rövidebb idő alatt szeretnél messzebbre eljutni, választhatsz részvény alapú befektetéseket, ha pedig a biztonság fontosabb, akár teljes egészében kötvényekben is tarthatod a pénzed. Ezek eldöntésében is segítségedre lesz személyes tanácsadód, akivel bármikor konzultálhatsz.

Mikor a legalkalmasabb számodra egy gyors egyeztetés kollégánkkal a konkrét lehetőségeid átbeszélésére?

KIVÁLASZTÁS